Om ONE

Vision

Det er vores vision, at ONE skal være den primære netværksgruppe for officerer i erhvervslivet og i den offentlige sektor.

Mission

Netværkets mission er at fremme det enkelte medlems personlige og faglige udvikling, samt at vi virker som ressourcepersoner for hinanden.

Historik

Netværket blev dannet i 1998 af en gruppe tidligere linieofficerer fra Hæren, der ønskede at fastholde de værdier og det fællesskab man opbygger i sin officerskarriere. I 2003 blev det besluttet at styrke netværket ved at udbygge det til at omfatte alle officerer i og uden for forsvaret.

Lidt om ONE

  • I 2003 var vi ca. 50 medlemmer, men efter en mindre ”turnaround” og drøftelse af netværkets  eksistensberettigelse passerede vi 300 medlemmer i 2008.
  • I 2005 fik vi eget logo(knappen), samt designet  farverne og baggrunden til hjemmessiden, som er standardflex camouflage  med  blåtoner og en jakke/slipse klædt person lagt ind som vandmærke.
  • I 2008 fejrede vi 10 års jubilæum  med foredrag af Søren Gade, mad fra Meyers, whiskysmagning og rundevisning  på  dykkerskolen, masterkranen og Sælen.
  • I 2010 stiftede vi et legat på 10.000 som gik til Soldaterlegatet og i 2011 tilfaldt det  Ruth Christensen –  kuffemutter i Afghanistan.
  • Der er i snit 45 medlemmer til vore arrangementer, som vi afholder 7 af årligt. Kontingentet er  400,- og har været uændret de sidste  5 år. Vi har en egen kapital på ca. 250.000,-
  • Vi har besøgt over 50 virksomheder, organisationer eller overværet foredrag fra særdelses interessante indlægsholdere.